Güncel

Doğan Demirci Emsan İlkokulu’nda Atatürk’ü Anma Etkinlikleri Düzenlendi

Doğan Demirci Emsan İlkokulu’nda Atatürk’ü Anma Etkinlikleri Düzenlendi

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’nda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. Yıldönümü nedeniyle anma etkinlikleri düzenlendi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. Yıldönümü nedeniyle Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’nda anma etkinliği düzenlendi. Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlayan etkinlikte saatler 09:05’i gösterdiğinde tüm yurtta olduğu gibi Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’nda da hayat iki dakikalığına durdu.

OYUNLAR VE GÖSTERİLER SUNULDU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğretmenler, öğrenciler ve velilerin birlikte organize ettiği birbirinden farklı oyun ve gösteriler sunuldu.  Ayrıca Atatürk’ün sevdiği türküler ve marşlar hep bir ağızdan söylenirken, Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu Müdürü Ruhi Öz,  çok olumsuz şartlardan sonra, bir liderin çok şeyler değiştirebileceğini belirterek, “ Atatürk ilkelerine bağlı kalmamız gerekiyor. Atatürk’ü iyi okumak, iyi yorumlamak, Atatürkçülüğü yaşamak ve yaşatmak gerekiyor” dedi. Öz Atatürk’ün vatanseverliğini, ileri görüşlülüğünü, kahramanlığını örneklerle ifade ederek, geleceğin teminatı öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Gerçekleştirilen anma etkinliklerinde okulun dört bir tarafı Türk bayrağı ve Atatürk görselleri ile süslenirken,  zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL