Yaşam

Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinde Psikolojik Danışmanlık Desteği

Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinde Psikolojik Danışmanlık Desteği

Merkezefendi Belediyesi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşlara ücretsiz olarak psikolojik destek hizmeti sağlamaya devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi Aile Rehberlik Merkezi’ne gelme imkânı olmayan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla psikologlar Sümer, Sevindik, Gümüşçay, Akkonak ve Merkezefendi Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri ile Şemikler Sosyal Tesisi, Servergazi ve Alpaslan Spor Eğitim Merkezlerinde hizmet verecek. Psikologlar bireysel terapi, aile içi ilişki ve iletişim sorunları, okula hazırlık süreci ve uyum sorunları, arkadaş ilişkileri ile ilgili sorunlar, dikkat eksikliği, depresyon, mutsuzluk, kaygı ve korkular, travma, fiziksel ve duygusal istismar, bilgisayar, telefon internet bağımlılığı gibi konularda destek sağlayacaklar. Psikolojik destek hizmetinden yararlanmak isteyen Merkezefendililerin http://merkezefendi.bel.tr/aile-rehberlik-merkezi/ adresinden veya 444 8 662 numaralı hattan kayıt oluşturarak randevu almaları gerekiyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak hemşehrilerimizin günlük yaşamda karşılaştıkları durumlarla ilgili uyum sorunlarıyla baş etmelerine yardımcı olmak amacıyla verdiğimiz ve olumlu geri dönüşler aldığımız psikolojik destek hizmetimiz tüm hızıyla devam ediyor. Hizmeti hemşehrilerimizin ayağına götürme düşüncesiyle, Aile Rehberlik Merkezimize gelme imkanı olmayan Merkezefendililer için psikologlarımız ilçemize kazandırdığımız Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde ve sosyal tesislerimizde hizmet verecek. Hemşerilerimizin derdine, sıkıntılarına uzmanlarımızla derman olmaya devam edeceğiz. Her şey Merkezefendililer ve mutlu bir Merkezefendi için” diye konuştu.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL